Naar hoofdinhoud

Trainingsacteurs voor extra diepgang!

Trainingsacteurs

Inzet trainingsacteur

De Jeugdformaat academie wil uitsluitend trainingen en workshops van topkwaliteit aanbieden. Voor alle trainingen en workshops is het doel dat deelnemers het geleerde direct kunnen toepassen in hun werkpraktijk. Regelmatig werken we samen met trainingsacteurs om die werkpraktijk zo waarheidsgetrouw mogelijk te benaderen.

De trainingsacteur helpt in de oefensessies om de kern van een lastige situatie te vatten, primaire reacties op te halen, samen nieuwe strategieën uit te proberen en ook het effect daarvan zelf te ervaren.

Soms ervaren deelnemers extra spanning voor de sessies met de acteurs en doordat we altijd werken aan een veilige sfeer en oog hebben voor de behoeften van de deelnemers, verdwijnt de spanning al snel! Deelnemers zeggen achteraf vaak dat de oefensessies met de acteurs een groot leereffect hebben. Ze voelen zich vaardiger, nog vóórdat ze teruggaan naar de praktijk.


Tarieven   

Bij een aantal trainingen adviseren wij een extra dagdeel in te plannen met acteur als verdieping op het eerste dagdeel.   

  • Kosten inzet acteur los: € 350,00 euro per dagdeel. 
  • Kosten extra dagdeel om het geleerde toe te passen met acteur: €1.250,00 euro per dagdeel.


 Aantal deelnemers

Wanneer er wordt gewerkt met een acteur hanteren wij een maximale groepsgrootte van acht deelnemers. Als de groep groter is dan acht deelnemers, dan splitsen we de groep op in twee groepen. Hierdoor is er voor alle deelnemers voldoende ruimte om te oefenen met de trainingsacteur. Als de groep gesplitst wordt, dan verandert de prijs, er komt dan namelijk een dagdeel bij.